Favorit i repris

Min lektionslediga tisdagseftermiddag har blivit mer eller mindre synonym med studier. Så även idag. Jag stannade kvar på jobbet och stängde dörren till kontoret och gjorde satte igång. Det gick sådär. Jag fick definitivt mer gjort förra veckan när jag gick iväg till biblioteket. Det hade så här i efterhand varit bättre att göra så denna veckan också. För när jag började läsa så kom tröttheten tillbaka. Och den sitter i än.

Då hade jag ändå gått till jobbet i morse för att komma igång, det börjar ju bli lite kyligt nu på morgnarna så man vaknar verkligen till efter en 40 minuters promenad. Jag såg också till så att jag åt ordentligt på lunchen så jag inte bara drog i mig lite nudlar som det kan bli annars. Men ändå kändes det som om jag skulle somna när jag satt där inne. Sen blev det ju inte bättre av att det då och då kom någon elev och ställde lite frågor eller att jag satt framför datorn. Det är ju inte det bästa för att säkerställa att man är fokuserad på böckerna.

Halmstad slott

Återigen är jag inne och funderar på varför jag över huvud taget läser det här. Det är ju en fråga jag har ställt mig tidigare, flera gånger, och varje gång så har det till slut visat sig att det jag läste blev intressant. Så mitt minne är ganska kort och jag lär mig inte av mina misstag. När jag promenerat hem så bestämde jag mig för att ta en tupplur. Det är ju ett bra sätt att återfå lite energi och kunna känna sig lite pigg på kvällen. Men inte då. Nu sitter jag här och funderar på om man kan gå och lägga sig halv sju på kvällen.

Förhoppningsvis är det bara någon lite hösttrötthet som kommit över mig och inte något virus. Jag kände mig täppt och allmänt dåsig i går kväll men som sagt så hoppas jag att det bara var något tillfälligt. Planen att plugga ikväll kan jag lika gärna överge direkt. Det kommer inte funka. Nu ställer jag in mig på lite Netflix i soffan och en stor mugg te innan jag hoppar i säng tidigt och hoppas kunna sova bort den här tröttheten som kommit över mig. Med anledning av hur jag mådde igår kväll har jag tagit beslutet att inte springa denna veckan. Får väl se om det hjälper eller stjälper.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.