Februariregn

Så är den här, månaden som är den sämsta av alla månader. Februari. En blindtarm i det som kallas ett år. Idag tog jag den lilla röda till jobbet för att få domen. Och det var som jag hade befarat. Toppackingen är kass. Sen får man ju se hur mycket annat som är kass men det är trots allt skönt att de har hittat ett fel och att man kan börja se slutet på det här.

Jag fick erbjudandet om att använda bilen nu under tiden fram tills de har tid att fixa den. Men jag har ju mina föräldrars bil och jag har ju planer på att gå mer än vad jag gjort så jag tackade nej. Den står lika säkert där som här nere på parkeringen. Då hade jag ju inte riktigt räknat med att det skulle börja regna.

Regn i februari

Det var väl vad man kunde räkna med antar jag. Regn och vindbyar som gjorde att regnet mer kom från sidan än uppifrån. Det var bara att bita ihop. Det värsta var ändå inte regnet, det var att jag när vi hade möte kom på att mitt headset låg här hemma. Som tur var så kom jag på att jag hade ett par hörlurar som jag plockat till mig på en mässa. Problemet var bara att det var ett fruktansvärt dåligt ljud i dem. Jag brukar inte reagera så mycket på det men i det här fallet var det som att jag lyssnade på en högtalare som låg i en plåtburk. Det är tur jag bara lyssnar på poddar och inte på musik för det hade varit helt vidrigt.

Så nu sitter jag här, har fått en hel del gjort under dagen och jag har precis rättat klart omproven från ritningsläsningen. Det är skönt att ha den biten gjord. Nu ska jag bara gå genom det med eleverna också. Det får bli morgondagens uppdrag. Jag ska ta tag i disken och sen får vi se om det blir någon tid över till något vettigt. Tid har jag ju, vi har ju 24 timmar per dygn så det gäller bara att prioritera rätt som en kollega säger. Det ligger ju något i det och i kväll ska jag nog prioritera att komma i säng tidigt. Jag ska försöka gå till jobbet i morgon. Då ska jag välja rätt hörlurar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.