Född för sent

Sitter på balkongen med vin och ljus, utanför faller regnet. Det är en trivsam kväll. Trafiken på Laholmsvägen är sövande och jag har startat gasolvärmaren för första gången i sommar. Det går verkligen mot höst nu. En favoritårstid. Regnet och blåsten kommer in och dagen blir kortare igen. Man märker verkligen hur tiden går. Snart ställer vi tillbaka klockan och går in i normaltid. 

Beställde en hatt ikväll. Nu är tiden då hatt för mig bara var en stråhatt på sommaren för att skydda skalpen över. Nu kan jag snart dela året i sommar och vinterhatt.  

Jag har mer och mer börjat gilla det välklädda, inte nödvändigtvis kostym men skjorta och undertröja. Tshirt har för mig allt mer börjat betyda underkläder och något jag sällan använder sedan jag provade på linnen och upptäckte dess fördelar. 

Reservoarpennor, säkerhetsrakhyvlar och hattar, det känns som om jag föddes 50 år för sent. Men det handlar om något som verkligen funkar och som är tidlöst.  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.