Förberedelser

Söndag med allt vad det innebär. Samtidigt Skypemöte gånger två med förberedelser för morgondagens föreläsningar och packning för tre dagar i Växjö. Låter det spännande? Det hade det kanske kunnat vara om jag hade varit lite piggare och verkligen känt för det. Just nu är jag mest intresserad av att sova och inte vakna förrän våren är kommen eller så. Det hade varit en härlig sovmorgon.

Snön ligger därute. Igår när jag vaknade var det barmark och jag tycker det kunde fått vara det ett tag till. Fram till jul eller så. Men nu är det som det är och jag var ute och kasade runt med volvon. Det är intressant när man känner att man glider runt i en rondell istället för att man kör. Speciellt när man känner att bakvagnen är på väg åt ett helt annat håll än man tänkt sig och kommande bilar har ingen avsikt att stanna för de verkar inte se mig där jag kommer på tvären. Men det ordnade upp sig och jag fick handlat det jag skulle.

Det sista ska packas ner snart. Det allra sista får jag ta i morgon för denna gången hade jag inte tänkt glömma tandborste och tandkräm. Det kan vara trevligt att borsta tänderna när man ska vara bland folk. Hade jag varit hemma hade det kanske räckt att gurgla sig med whiskey men på universitetet har de nog lite högre standard än så, även om jag har hört historier om de där studenterna.

Det ska bli trevligt att komma iväg. Även om jag sedan i höstas när jag bodde på hotell fyra veckor i rad gärna hade sett att jag hade kunnat läsa här i Halmstad så är det ju ändå ett avbrott i vardagen. Men det är ju det där med att hålla igen rent fodermässigt som blir problem. Långa dagar när man ska hålla koncentrationen uppe gör att man gärna går på sockret. Och sen blir det middag på lokal och då dricker man ju inte vatten till. Tyvärr. Nej dags att ta tag i livet och se till så att det väsentligaste är nerpackad. Jag måste ju välja ut vilken penna jag ska ha med mig. Blir det min Preppy eller ska min Sheaffer eller min snygga noname penna få föra mina anteckningar? Beslut, beslut. Det ena svårare än det andra.

Jag har börjat spela Quizkampen igen, det är trevligt. Speciellt när man spöar förra chefen hela tiden 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.