Försiktigt optimistisk

Okej det pågående projektarbetet är stort. Jag har ägnat eftermiddagen åt utredningsläsande och jag inser att de där 4-5 sidorna jag har att fylla inte blir några större problem. Snarare tvärt om. Jag har ju inte mer än sneglat på den andra utredningen, som släpptes idag, som jag ska gå genom. Så jag har just nu mellan 600-700 sidor offentlig utredning att läsa. Vilken lyckokille är inte jag?!

Sen är det ju de andra uppgifterna som ska in nästa söndag. Där är det inte riktigt lika många sidor men det kommer nog att lägga en del arbetsbörda på lasset. Sen ska jag jobba också. Men jag ska inte gnälla, jag har valt det själv och jag sitter där jag sitter. Vilket just nu är i soffan för jag tänkte avrunda kvällen med någon komediserie på Netflix. Har insett att de där en timme per avsnitt serierna är bara att glömma just nu. En halvtimme är mer lagom. Då kan man ta ett break i pluggandet, roa sig lite och sen återgå. Men just nu när jag skrivit ut vad jag har att läsa så börjar stressen krypa nära igen. 

Klockan är bara åtta men jag ska inte plugga mer ikväll har jag bestämt. Jag ska försöka hålla mig till att avsluta vid 20.00 för att kunna slappna av lite innan jag ska sova. Vill inte gå från böckerna till sängen, även om jag förtillfället funderar på att börja läsa lite skönlitterärt om kvällarna, istället för Netflix. Mindre skärmtid vilket kan göra att sömnen blir bättre. Det skulle jag behöva. Bättre sömn alltså. Måste börja planera mina dagar mer nu känns det som. Lägga upp mål som ska vara gjorda. 

Ibland när jag tänker på det så önskar jag att jag var en såndär otrolig vanemänniska. En maskin som mer eller mindre vaknar samma tid, lägger sig samma tid och där emellan inte har någon direkt dötid som går åt att bara slösurfa på Youtube. Just nu hade det varit skönt. Jag skulle vilja gå till jobbet igen men just nu vill jag ta mig dit och hem snabbt så jag kan maximera tiden jag lägger på jobbet och studierna. Men jag är ingen maskin och jag måste ta de där pauserna ibland för att kunna fortsätta med studierna och med förberedelser till jobbet. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.