Första dagen

Så var första dagen som universitetsstudent över. Den började i morse med att jag kvitterade ut en BMW 318d, sen bar det av mot de småländska skogarna. Resan gick bra och när jag väl var framme blev jag uppvaktad av både Lärarförbundet och Lärarnas Riksförbund. Lärarnas Riksförbund gav mig en kasse med gratissaker och Lärarförbundet gav mig en fin axelväska med gratissaker. Så nu är jag som studerande medlem i båda. Gött mos eller nåt.

BMW 318d

En målare från Karlskrona var min första bekantskap här. Sen har det varit småprat med en Vårdlärare från Växjö, en ridlärare från Kalmar och en snickare från Kalmar. Så man kan säga att jag har doppat foten i vattnet som är Växjö universitet. När jag satt på en av de föreläsningar som hölls under dagen så lekte jag med min reservoarpenna och det skulle jag ju givetvis inte gjort. Det slutade med att fingrarna var blåa innan jag visste vad som hade hänt. Det var inte så genomtänkt av mig.

Blå fingrar, Lamy Royal Blue

 

Jag måste ju säga att det var trevligt att Lärarförbundet vann på poäng idag med en väska och en powerbank till mobilen. Så det säger jag inte bara för att jag var medlem där sedan tidigare. Samtidigt verkar Lärarnas Riksförbund vara bättre på kalendrar men jag klarar mig utan sådana. Men jag fick en anteckningsbok av dem också men den har jag inte hunnit testa än, så jag vet inte om den håller för en reservoarpenna. I och för sig så är det bara en extra fin spets på den jag har med mig så det gör ju att även billigare papper kan funka bra.

Gratis Är gott.

Nu på kvällen gick jag en runda på stan men jag landade på Lagerlunden för en mycket god middag. Det var svårt att resa sig upp att gå efter en rejäl middag och jag kommer somna mycket nöjd strax när jag tagit en dusch och krupit ner i sängen inför ännu en dag som studerande vid ett universitet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.