Framsteg trots allt

Det har varit en ganska tuff dag. Eller egentligen inte. Jag har i stort bara sovit och pluggat lite. Visst jag har diskat med men det var så lite så det räknas inte. En efterhängsen huvudvärk har gjort allt mycket jobbigt däremot.

Under gårdagen var jag hos min bror och hans familj och firade min brors och min brorsons födelsedag. I vanlig ordning en trevlig och mättande till ställning. På vägen dit tyckte jag att det blev lite kallt i bilen. Men jag tänkte inte så mycket på det då. Inte förrän jag skulle hem. Då gick inte fläkten igång. Värmen kom men fläkten blåste inte. Rutan blev imfri men någon värme kom inte riktigt ut i bilen. Jag stannade på en mack och kollade säkringen. Sån tur hade jag inte att det var så enkelt. jag får ta ett snack med fordon i morgon och se om de kan lösa det. Det får nog bli ett byte för de ljuden jag hörde från fläkten när jag, enligt rekommendation från ett forum på internet, slog i högersidan på instrumentpanelen var inte friska. Men jag tog mig hem utan missöden.

Vårt projektarbete växer fram och det känns bra att vi har en hel vecka på oss att färdigställa vårt utkast. Jag oroade mig för att det skulle bli kort och tunt men det kan jag ju säga att det blir nog motsatsen. Får nog se till vad vi får ihop på de övriga delarna och kanske skala av en del saker. Men det är ju ett kärt besvär att ha gentemot att ha det motsatta och inte veta vad vi ska fylla ut med.

Nej nu ska jag ta och tömma kattlådan och ta mig ut och andas frisk luft. Kanske är det lösningen på min huvudvärk. Man kan ju alltid hoppas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.