Fredag

Så kom fredagen och denna vecka har den både varit efterlängtad och samtidigt vill jag inte att den ska komma riktigt än. Just nu är det väldigt tveeggade känslor jag känner. Först och främst så är det ju alltid skönt när det är fredag. Jag har en klass från Yrkeshögskolan och det är en tuff förmiddag som verkligen får mig att känna att nu är det skönt med fredag. Det är inte så att jag tycker illa om det tvärt om det är bra lektioner men det är krävande.

Sen är det ju det där med studierna. Hur jag än vrider och vänder på det så går ju tiden. Och det gör ju att antalet timmar som finns fram till onsdag minskar i en rasande takt. På onsdag är det dags för inlämning av ytterligare ett arbete och jag har inte riktigt börjat än. Jag förtränger att den där deadlinen finns. Men jag kommer sitta en hel del i helgen med det för att få igång det och kanske till och med avsluta det. För 3-4 A4 skriver man ju i en handvändning. Smart tänkt Björn.

Men så är det också innebandy på fredagar och jag är ännu ett pass närmare slutet. Jag har med andra ord gjort mitt åttonde pass av de femtiofem jag har sikte på. Jag kan säga att det känns i kroppen men inte bara på ett dåligt sätt. Det känns att jag orkar mer nu. Nu ska jag bara få med kosten också så jag börjar gå ner i vikt. Det är ju målet givetvis. Inte så mycket beach 2017 som just det där att komma i de där skjortorna som hänger i garderoben. Helst innan de är helt omoderna. Har jag lite tur hinner de komma på modet igen lagom till jag är i form nog för att använda dem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.