Fredag alltså

Jag är officiellt inne på min andra semesterdag och jag har redan glömt av vilken dag det är. Redan igår gjorde jag ju klart att jag skulle inte lämna sängen före lördag. Det har jag brutit. Å andra sidan bara för att ta mig till fåtöljen för att kolla på film och serier. Så jag har inte brutit det helt.

När klockan började närma sig sju insåg jag att det kanske skulle vara bra att ta på kläder. I ett sånt läge kan man ju tycka att det är lönlöst, man ska ju snart sova ändå. Men jag var tvungen att tömma kattlådan, sen är det ju det här med mat. Jag skulle nog, om jag gräver i frysen, ordna mig en middag. Alternativet är rostat bröd men jag vill ha lite till frukost i morgon. Så det fick bli ett besök på korvkiosken idag och då är kläder att föredra. I alla fall om man vill bli serverad.

Så jag fick lite frisk luft och en kort promenad men nu är jag tillbaka hemma igen. Jag har insett att jag behöver tvätta igen. Kanske ska det bli måndagens projekt. Vänta tills folket åker till jobbet och sen starta min dag. Eller, jag är lärare, jag startar sällan min dag ordentligt innan de flesta andra normalt sett men nu kan jag ligga till åtta innan jag över huvud taget funderar på att gå ur sängen. Jag måste köra in mig på semestermode. Sen ska jag ta i tu med mina studier. Tror jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.