Fredagsnöje

Så var det fredag igen. Jag la mig en stund på sängen när jag kom hem. Då hade jag varit runt på en del av stadens second hand affärer och kollat av deras utbud på fåtöljer och inte blivit imponerad. Jag var allt annat än nöjd. Dessutom var jag inte speciellt pigg på att skruva isär soffan.

Fredagsnöje

Men efter en knapp timmes ryggläge insåg jag att det var bäst att skrida till verket. Då hade jag utarbetat en alternativ plan. I morgon när jag har löst melodikrysset och kört ett lass soffa till återvinningen så fortsätter jag ner till Helsingborg och går på IKEA. Det får bli en IKEA fåtölj. Det står just nu mellan ett par olika val. En tämligen billig och två lite dyrare. Fördelen med den billiga är att jag kan köpa två. Det blir mer enhetligt men å andra sidan så brukar sällan billigt vara bra. Den dyrare finns i två varianter. Den ena är gungbar. Det kan visa sig vara en trevlig funktion. Men å andra sidan så kan jag bara köpa en nu i så fall.

Så nu har jag halva soffan i bilen, andra halvan står på balkongen och får åka bil vid ett senare tillfälle. Jag måste ju iväg med kartongerna från morgondagens inköp så det kan ju hända att det blir redan på söndag. Det vet man ju inte.

Nu sitter jag och väntar på att det ska bli dags att steka på lite kött så jag får lite mat i mig. Det börjar bli lite sent för middag med mina mått mätt men det ska bli gott och jag kan klappa mig på axeln åt ett fint dagsverke nu när jag fått bort soffan ur lägenheten. Det känns tämligen bra faktiskt. Även om jag skulle behöva någon form av huvudgavel till sängen så inte kudden försvinner. Vi får väl se hur det går i natt. Sen är det problemet med hur jag ska sitta och kolla på Netflix. Det har ju varit perfekt att ha soffan med divanen att ligga på och ha iPaden på armstödet. Men jag får komma på en variant.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.