Fredagsöl

Jag trodde det skulle vara värre när jag tog mig ur sängen i morse. Förvisso var jag trött men det är inget ovanligt. Träningsvärken var däremot mildare än vad jag trodde den skulle vara. Jag kunde ju resa mig utan några större problem. Dagen har flutit på och jag har fått en del löst som jag trodde skulle bli stressigt. Det är alltid stressigt att ha yrkeshögskolan men det är på en skön nivå.

2016-09-30-17-30-20

På lunchen så var jag tvungen att åka iväg och hämta upp en 3d skrivare. Eller tvungen och tvungen det kunde ju väntat men jag vill ha hem den och då var det lunchen som var alternativet. Efter min sista lektion skulle jag ha ett möte med min vfu lärare och sen är det ju innebandy och det är heligt. Så det var lunchen som fick offras. Jag har i och för sig 70 minuters lunch på fredagar så det gick ju att lösa. Utan större problem. Sen att jag inte har hunnit provköra den, eller ens koppla in den ä ren helt annan sak. Det där får jag ta på lediga stunder, och sådana har jag inte så många av.

Innebandyn gick ganska bra. Spelade på stor plan och det blev en del tacklande, jag var inte så förtjust i att det beslutades att vi skulle köra fyra mot fyra istället för fem mot fem som jag tycker är bättre. Men jag gör det ju för att bli trött så jag tänker att det spelar inte så stor roll. det blev en del hårda tag och kramande men det hör ju till. I alla fall om man inte studerar regelboken.

Så nu har jag tagit ett par öl, landat, slutat eftersvettas och har det ganska bra. Förutom att musklerna värker. Men det är ju precis somdet ska vara. Det ska kännas att det är fredag. I helgen väntar studier men nu väntar en lugn kväll i fåtöljen och antagligen en ganska tidig träff med kudden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.