Fullmatad

Gårdagen blev tämligen intensiv. Både rent tidsmässigt men också känslomässigt. Det började ganska lugnt med att jag inte ville gå ur sängen. Jag hade dessutom en mardröm precis innan jag vaknade om att det var egentligen min bror som skulle gå den utbildningen jag går och att jag bara var ett sätt för honom att komma in och att han nu skulle ta över min plats. Det var inte det bästa sättet att vakna på.

Lindström, Hansson

Men sen satte jag i gång efter en dusch med dagens aktiviteter. Först på agendan var att få till det som jag var ansvarig för till projektarbetet vi håller på med just nu samtidigt som jag intog frukost. Efter det var det dags för melodikrysset och när det var löst var det dags att bege sig ner till Helsingborg. Det var ju avslutning av Allsvenskan och HIF tog emot Häcken. Samtidigt skulle två stora HIF spelare avtackas. Pär Hansson gjorde sin sista match och kommer gå vidare i karriären även om det just nu är okänt var han hamnar. Den andre var en av mina stora favoriter i laget, Mattias Lindström som lägger skorna på hyllan och inte heller där är det klart vad som händer efter att han klivit ut från Olympia.

Matchen kan man egentligen strunta i, det blev förlust, precis som för ett par år sen när Daniel Andersson tog steget ut ur spelartruppen (även om han gjorde ett strålande inhopp i början av denna säsongen), men det var just avtackningen av två hjältar som var det som främst drog mig till Olympia denna hösteftermiddag. Att se dem gå runt på innerplan och ta emot stående ovationer till och med från de delar av bortaklacken som stannade kvar så länge var vackert och visar de inkluderande krafter fotbollen kan ha. Och att sen höra hur Mattias Lindströms röst spricker när han tackar fansen visar på en ömsesidig kärlek. Och det var inte utan tårar i ögonvrån jag gick tillbaka till bilen.

Lindström, Hansson

Sen styrde jag bilen norrut igen. Mot Falkenberg närmare bestämt. Det var dags för 10års kalas. När jag nådde Halmstad svängde jag av och tog vägen längs kusten. Det är vackert även nu på hösten även om skymningen kommer fort. Det jag hade planerat till ett par tre timmar sprang iväg och innan jag satt i bilen på väg till Halmstad igen hade klockan blivit halv tolv. Men det var en trevlig kväll på alla sätt så jag kan inte säga att jag klagar.

Jag fick sätta mig och pyssla lite mer projektplanen när jag kom hem så jag kom inte i säng förrän efter två men det är värt det. Jag kan sova ett par timmar extra på morgonen och det kan ju vara skönt bara det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.