Genombrott

Så jag fick huvudvärk igår. Den vägrade släppa. Så jag försökte ta det lugnt, ta ett par alvedon och baravänta ut den. Det gick inte. Jag hittade ett par ställningar jag kunde sitta i så att jag kunde ignorera den. Men så fort jag rörde på mig så kom den tillbaka. Till slut gav jag upp och försökte sova. 

Det gick inte så bra. Jag snurrade och snurrade, gick upp på toa, drack, ner i sängen igen. Letade upp en position där jag kände att jag kunde ignorera huvudvärken. Låg så ett tag innan tankarna började snurra. Sen var det dags för toa igen, en ny huvudvärkstablett och sen mer i sängen igen i hopp om att få sova en stund. 

Jag hade ställt larmet på sju men när klockan passerade fyra utan att varken sömnen infunnit sig eller huvudvärken avlägsnat sig stängde jag klockan. Någon gång skulle jag somna och då gällde det att ta vara på det. Jag vet inte när jag somnade men det var någon gång där efter och jag vaknade vid tio igen. Huvudvärken var kvar. 

På förmiddagen innan jag ens åt frukost tog jag en promenad till affären. Huvudvärkstabletterna var på väg att ta slut och hur som helst hjälpte de ju inte något vidare. Så med ett rör treo och en förpackning alvedon kom jag hem igen. Då började det släppa. Treo som alltid har varit min fars metod för att betvinga huvudvärk och jag tog två i ett glas. 

Det hjälpte till att få det att släppa och jag kunde börja plugga. Sen vila och sen plugga lite till. Nu en stund framför Vinyl på HBO. Det känns som att jag kommer kunna sova i natt. I morgon kan jag nog plugga större delen av dagen. Det kommer behövas. Mest av allt ser jag fram emot en god natts sömn. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.