Grattis!

Jag måste börja lägga mig lite tidigare om kvällarna. Klockan ringer sju varje morgon, jag går inte upp då, jag snoozar till minst klockan åtta innan jag går upp. Mellan halv nio och nio går jag ut på en morgon promenad på minst en halvtimme. Sen dusch och rakning. Det gör att jag äter frukost strax efter tio ungefär. I grunden har jag inget problem med det men det skapar andra problem.

image

Det är efter frukosten jag brukar plugga. Det kan hålla i sig fram till två om jag har tur men oftast slutar jag innan ett. Det gör att jag får ett väldigt litet fönster då jag verkligen pluggar. I grund och botten är det inget problem det heller för jag har tämligen gott om tid på mig. Eftermiddagarna blir inte använda till något speciellt.

Vi kan ta idag som exempel. Jag blrjade plugga och kom ganska långt innan jag började fundera på att äta lunch. Då ramlar det in ett sms från Agria som berättar att det är Elvis födelsedag. Han blir sju år idag. Det är ju sånt man måste fira. I alla fall när man sitter och pluggar och blir sugen på lunch. Det blev en tur till stan och en lunch med två öl och en charketuriplanka.

Efter det så hände det som oftast händer på eftermiddagarna. Jag blir trött. Gärna sådär mellan fyra och fem. Eftersom jag inte har något planerat blir det inte sällan så att jag faktiskt lägger mig. Problemet är att det som ska vara en halvtimme inte sällan blir en timme eller två. Sen är det ju dags för middag även om det idag bara blev en smörgås med tanke på min lunch.

De senaste dagarna har jag avslutat dagen med Orange is the new black och lite vin. Runt midnatt har jag kommit i säng. Men det som stör mig är att jag blir trött så sent på eftermiddagen. Så idag blir det ändring. Jag ska i säng senast nio, allt för att jag ska få fler timmar i sängen om natten. Det hoppas jag ska leda till att jag kommer upp tidigare, att jag får ett längre pass där jag faktiskt pluggar och att jag inte blir så trött på eftermiddagen. Kanske till och med att jag kan använda delar av eftermiddagen att plugga.

Men inte i morgon, för då blir det konsert i Helsingborg. Först var tanken att jag skulle ta tåget men då missar jag delar av konserten. Sista tåget går hem för tidigt. Annars hade det blivit en lång dag där nere med en tur till Helsingör. Förvisso blir det nog så att jag åker över till Helsingör ändå och laddar upp med ett par backar öl. Det är ju inte fel att ha hemma nu i sommar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.