Halvvägs

Så blev det alltså midsommar även detta året. Det har blivit något av en tradition att spendera den på balkongen, även om det inte har blivit så hela dagen. Det blir lite trist att sitta där hela dagen.

image

Jag hade inga stora planer för dagen, jordgubbar, punsch och kaffe till lunch och sen sill och potatis till middag. Det är ju bara det att det är trevligare i teorin än det är i verkligheten. Det är precis det samma som med camping, fiske och annat, det är trevligt att tänka på det men det är då man inte tänker på allt som inte är som man vill. I teorin blir jag inte trött av att sitta på balkongen, smutta på en öl och ha det bra. Men det blir varmt och det händer ju inte så mycket.

image

Så när solen kom runt hörnet drog jag ner persiennerna och retirerade in till fåtöljen. Orange is the new black och fötterna i högläge känns bra. Man ska ta det lugnt även på midsommar. Men en öl eller två till ska jag nog suga i mig. Det är ju trots allt varmt här och man måste ju tänka på vätskebalansen.

Nu är det sex månader kvar till julafton och nu vänder det. Det gäller att vara positiv. Det är med andra ord hög tid att börja med julshoppingen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.