Här sitter jag och är trött

Det känns verkligen att det är sent på året nu. När sista lektionen var över och jag skulle byta om inför innebandyn var det något som sa åt mig att inte gå dit. Att jag skulle lyssna på min kropp som sa att den var trött. Men jag gick dit. Först var det en ganska lång väntan och när klockan började närma sig halv fyra och vi bara var två där så började jag misströsta. Men sen kom den tappra skaran.

Vi blev sex personer. Så det var nog för två lag och så drog vi ihop planen lite. Men fy fan vad jobbigt det var. Det var länge sedan vi körde tre mot tre nu och jag kan säga att jag förstår att vi har bytt till större plan och kör fyra mot fyra. Jag har ont i fötter och ben fortfarande och nu är det fyra timmar sen vi slutade. Så jag kan väl säga att jag är värd ölen ikväll.

Idag när jag gick runt bland maskinerna så tog jag äntligen tag i ett projekt jag har funderat på ett bra tag. I gömmorna visste jag att det fanns sexkantsaxlar av mässing. De var lagom stora för att göra hållare för värmeljus. Så jag satte igång att göra det. Och det blev ganska bra om jag får säga det själv. En omgång står på jobbet i nuläget och en omgång har jag här hemma i hyllan. Man måste ju testa dem lite. Den omgången jag har här hemma har jag dessutom putsat upp på utsidan medan den som står på jobbet är obearbetad. Vi får väl se om det blir fler gjorda i veckan som kommer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.