Hektiskt

Jag har fått mycket gjort idag. Mycket av det som blivit gjort är sådant som av någon anledning helt plötsligt inte ville funka idag. USB minnen som helt plötsligt slutade fungera i maskinen, inmätningsprocesser som var tämligen oklara och så lite lösenord som inte ville funka. Kan säga att min arbetsdag har varit hektisk.

Jag ska inte klaga, jag gillar hektiska dagar, men det finns en gräns. Det är inte så skoj när man känner att det blir två nya fel medan man löser ett annat. Det känns som man inte hinner med. Och så har vi vårt hemliga projekt som ska vara klart denna veckan. Vi skulle fixat första sidan men lite missöden gjorde att det återstår två bitar. Det är inte någon jättepanik men jag gillar inte att hålla på och fixa med saker ända in i det sista. Jag vill ha lite andrum.

Så när jag kom hem strax efter 18.00 så tänkte jag att jag måste fixa med mitt arbete till universitetet. Det ska ju trots allt vara inne på söndag. Jag hann öppna dokumentet och så drog grannen igång med slagborren. Tack som fan för den. Jag har stressat hela dagen och jag inte hunnit varva ner och att då lyssna på en slagborr som äter sig in i betong är inte rätt väg att gå. Jag skrev en eller två meningar i alla fall och fick in en referens. Så jag får vara nöjd så, det känns som att jag inte kommer längre ikväll. Jag får se till att trycka ur mig det där arbetet i morgon och på lördag. Samtidigt som jag handlar, tvättar och grejar inför de kommande två dagarna i Kalmar på universitetet.

Fixat med hotell i Jönköping i alla fall. Fixade ett bättre erbjudande så priset sjönk med 6000kr. Det tackar Halmstads kommun mig säkert inte för och med tanke på att vi i skolan ligger 9 miljoner back så märks det inte, men jag drog mitt strå till stacken i alla fall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.