Helgen

Helgen har gått fort. Det har varit en del studier men återigen inte så mycket som jag hade planerat. Istället har jag vilat en del. Istället för att kämpa emot när tröttheten har trängt på har jag lagt mig en stund mitt på dagen. Det har medfört, tror jag, att jag fått ut en del av vätskan som har funnits i benet. Jag ligger ju med benet högt och det blir då lättare för det att transporteras upp i kroppen och ut i blåsan.

Jag har pluggat lite, främst med det vi ska lämna in i kväll. Det är ju trots allt ett grupparbete och jag vill ju inte vara den som sänker gruppen. I alla fall inte på grund av att jag inte arbetar. Men i veckan som kommer måste jag verkligen ta tag i den individuella uppgiften också. Det ser inte så svårt ut när jag tittar på den och jag vet ungefär vad det är jag vill skriva. Problemet är ju bara att jag ska hitta stöd för det i litteraturen också. Men det blir nästa veckas problem.

Just nu badar en kyckling i öl i min lergryta. Det ska bli intressant vad det smakar sen. Det bör ju bli ett par matlådor på den. Hur många är ju beroende på hur gott det blir. Det luktar gott i alla fall.

Jag borde ta ett varv med dammsugaren i alla fall. Även om jag inte gör så mycket annan städning här för tillfället så känns det som att det är något jag måste hålla fast vid. Det är ju inget stort jobb men det känns som att det är ett monsterprojekt.

Annars är ser det ut som en spännande vecka vi går in i nu. På onsdag är det dags för lite middag med ett par gamla kollegor. Det var länge sedan vi var ute och åt middag nu och det ska bli gott. Det är ett trevligt ställe vi har hittat med bra mat. Sen blir det lite utbildning på torsdag då jag ska sätta mig in i Ung företagssamhet. Det är ju något våra elever går genom som det kan vara bra om vi lärare också har lite bättre koll på.

Helsingborg tog sin första seger för året igår när man slog Falkenberg. Det såg mörkt ut med 0-1 efter första halvlek men i andra släppte det och det slutade 3-1. Frågan är om jag som i går inte följde matchen mer än via twitter nu måste missa alla matcher för att de ska vinna? Vi får väl se hur det går mot Kalmar nästa gång.

Men nu är det dags för dammsugning innan riset ska ner i grytan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.