Helt fel

Dagarna springer ifrån mig. Även om jag får en hel del gjort så känns det hela tiden som att jag ligger efter. Att jag sen sover dåligt på det gör det inte bättre. Det kan ju också vara så att sömnproblemen är en effekt av allt som hänger över mig just nu. Den insikten kom jag inte till själv utan en vän presenterade den för mig igår. Här gick jag bara och väntade på en natt då jag skulle få sova ordentligt så kommer någon och vänder på konceptet.

2016-05-18 16.36.39

Dagen har mest bestått av att stötta mina kollegor i olika situationer när de varit upptagna på annat håll. Sen var tanken att jag skulle hem och plugga. Men det blev inte riktigt så. Jag stannade till och handlade lite mat och i dag tog jag mod till mig och chansade på något som jag nyligen blivit tipsad om. Spetskål. Det är en grönsak som är formad på ett sätt så det väldigt lätt får tankarna att gå på helt annat håll än matlagning. Lite torsk och lax tärningar och grädde och ner med det i en panna så blev det gott med lite kryddor. Kanske inget jag jublar över men det är något nytt i alla fall.

Inatt hoppas jag att jag kommer få sova lite mer kontinuerligt. Även i natt har jag vaknat med diverse behov som behövt tillfredsställas. Så under dagen har jag varit trött, stressad och kanske bara en aning virrig. Flera gånger under dagen har jag fått påminna mig om att det är onsdag idag och inte torsdag som jag fick för mig. Helt plötsligt hade jag en hel dag till godo på allt det där som skulle göras. Helt perfekt för min del.

Har jag då tagit vara på den där extra dagen som jag fått mig till skänks? Nja det kan jag väl inte riktigt påstå. Jag hade ju en perfekt chans att fixa en auskultering, eller fundera på vilken situation det är jag vill spela in till min VFU och diskutera med VFU-läraren. Har jag gjort det? Näpp. JAg har i och för sig inte suttit sysslolös men jag har inte löst just de grejerna, å andra sidan så har jag genom att lösa annat frigjort tid för att lösa de sakerna framöver. Så jag får väl sägas vara nöjd med dagen ändå.

Men snart ska jag leta upp sängen och sluta ögonen. Jag hoppas att jag inte öppnar dem igen förrän klockan ringer. Det känns som att jag behöver det just nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.