Hemma igen

På något sätt verkar jag ha dragit på mig en förkylning. Det är inte alls vad jag ville ha nu kan jag säga. Men det är som det är och därom råder inga tvivel. Det är bara att hänga med så att säga så får man se var det landar.

Efter en ganska lugn morgon där det till slut blev ganska lätt att fånga in katterna så bar det av hemåt. I vanlig ordning så hade jag ju mer med mig hem än när jag åkte iväg och det blir ju alltid ett trist traskande upp och ner för trappan. Jag tog det i omgångar då jag ändå var tvungen att åka till affären för att handla lite och för att hämta ut en bok som jag ska ha till högskolan.

Det är bara tre veckor kvar nu till jag börjar jobba igen och det gör att jag just nu känner en del stress. Jag vill vara klar med så mycket som möjligt tills jobbet drar igång och jag fick inte riktigt så mycket gjort som jag hade hoppats på under den här veckan. Jag trodde jag skulle hinna skriva mer. Men de senaste dagarna har jag inte haft någon som helst lust att göra något.

Nu sen jag kom hem så har jag bara ställt in väskan med skolgrejerna i garderoben. Jag brydde mig inte ens om att packa upp den. Det kändes bara jobbigt. Efter att jag släpat upp nästan allt från bilen, resten kan vänta tills i morgon, så kände jag att det var dags för en tupplur. Sisådär 45 minuter i sängen skulle göra mig gott. I vanlig ordning blev det nästan tre timmar. I och för sig så har jag legat på sängen några timmar hela veckan men då har jag inte sovit hela tiden. Nu var jag som utslagen. Kanske har det något att göra med luftombytet.

Nu väntar en kväll med några timmars Netflix innan jag förhoppningsvis sover bort min förkylning. Det ska bli skönt att sova i en riktig säng igen efter en vecka i föräldrarnas bäddsoffa. Inget ont om den på så sätt men den är lite för kort för att sova riktigt bekvämt. I alla fall för mig.

Jag har en fråga. Hur kan man göra en dator där man utelämnar de där små lamporna som indikerar om Numlock och Capslock är intryckt? Det är jävligt irriterande. Nästan lika irriterande som jag tycker Windows 10 är. Men jag antar att jag får lära mig leva med det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.