Hemma igen

Det var så skönt att komma hem och lägga sig på sängen. Normalt sett har jag problem att sova första natten när jag är i väg någonstans. Denna gången har jag sovit dåligt båda nätterna. Det har gjort att det har varit krävande att plugga de här dagarna när jag varit i Växjö. Värmen har ju inte gjort det bättre heller.

Så det var skönt att landa i sängen här hemma. Vad som inte var skönt däremot var att gå från den air condition svala hyrbilen och sätta sig i sin bastuvolvo. Jag måste nog titta lite på om det är möjligt att få igång acn på den så att det blir lite drägligare sådana här dagar. Det blev lite bättre när rutorna var nere men bara lite.

Så nu ska jag ta det lite lugnt ikväll. I morgon ska jag väl titta lite på vad det är som ska göras under terminen på högskolan. Sen ska jag även fundera lite över hur den kommande veckan blir. Det är möten och annat som ska lösas och lite snack med eleverna om var de ska vara och när. Sådant som tar tid men som för hoppnings vis blir bra till slut. I alla fall när alla vet var de ska vara. Och så det där med mobiltelefoner. Nu börjar tjatet och jag börjar redan bli trött på det.

Ikväll är det för varmt för att fundera över sånt. Istället blir det några öl och så ska jag fundera på om jag ska pilla naveln i vänstervarv eller högervarv. Det är sådant som ska göras och det ska tas på allvar. Någonstans där i allt det beslutsfattandet ska det ätas mat också. Det känns lite som att jag inte gjort något annat när jag varit i Växjö, min självdisciplin försvinner någonstans på vägen dit tror jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.