Hopp om det

Katterna sover i var sitt hörn. Strindberg i min fåtölj och jag ska snart köra väck honom. Jag kan ju skylla på att jag behöver ha upp benet i högläge. Jag har tvättat idag. Det var liksom tvunget att få arbetskläderna rena. I alla fall strumporna. Sen blev det ju lite annat som följde med också. Bland annat en röd tröja som trots flera tvättar fotfarande fäller färg. Det insåg jag när jag tog ut mina undertröjor som nu mer har en lätt rosa nyans.

Det känns som att jag är på väg mot lite piggare dagar. Även om jag har legat på sängen en stund idag och lyssnat på lite skivor. Åkte till och med till Maxi på andra sidan stan och handlade idag medan tvätten snurrade igång. Det kändes som en bra syssla och ett lagom utflyktsmål. Det slår ju två flugor i en smäll så att säga. Man får se lite annat och man får lite nödvändigheter och en del annat, med sig hem.

Men jag skulle behöva ut och röra på mig lite mer känner jag. Det är tungt när man kommer upp för trappan. Kan ju säga att den här veckans stillhet och inte så tilltänkta födointag har verkligen inte gjort underverk för min kondition. Men det kommer nog tillbaka om ett par veckor när jag börjat gå till jobbet igen. Första dagen blir det bilen för då ska kläder och dator med men sen måste jag komma igång igen.

Det är ju den säsongen när man borde sitta på balkongen, men för att göra det så måste den ju städas och det har jag inte känt för än. Det börjar bli dags att putsa fönsterna också, får väl se om det blir av någon helg fram över. Det kan ju vara kul att se ut här ibland också även om det inte är så kul att göra tyvärr. Denna helgen blir det inte. Har lite kvar att göra innan jag kan känna mig färdig med det här lovet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.