Hotelliv

Så sitter man här på rummet igen. Andra kvällen i rad. Lyssnar på Sinatras Drinking again och vilar på en god middag. Det är tre dagar i Växjö och en av lärarna sa att när vi började var vi förvirrade och när vi slutar kommer vi vara förvirrade men på ett högre plan. Just nu är jag salongsberusad och njuter av mitt härliga Deluxerum som jag blev uppgraderad till. 


Igår såg jag att de visade Farenheit 451 på tv så jag blev ju tvungen att se den. Jag hade inte sett den men nu när jag har gjort det så kommer jag ju bli tvungen att läsa boken. Hursomhelst var det inte optimalt för den var ju inte färdig förrän midnatt. Det kändes i morse. Men det kan ju varit ölen också förstås. 

Men mönstret upprepar sig, så nu sitter jag här med en öl och väntar på att det ska bli tid för David Bowie the last five years. Den slutar i och för sig halv tolv men jag kommer nog vara trött i morgon. 


Men det är fantastiskt vad en liten skillnad i rum kan göra. Jag kan säga att det rum jag hade beställt hade funkat fint, men när de uppgraderar mig så säger jag inte nej. Och lite större plats gör en hel del. Golvvärmen i badrummet, den sköna sängen och tillgången till strykjärn gör inte ont heller. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.