Hyfsat trött

Det känns som att det har varit en lång dag. Och det har det ju varit också. I och för sig inte så mycket längre än andra dagar men den har innefattat dryga fyra varma timmar i bil så det känns nu vill jag lova. Det känns även som att det kan finnas en huvudvärk väntande i framtiden för mig.

2016-05-10 11.58.40-2

Jag vaktade ett prov på morgonen och allt gick bra sen var det bara att sätta sig i bilen och försöka hinna till Jönköping innan vår före detta elev hade tävlat klart för dagen. Jag hade nog en halvtimme tillgodo ungefär när jag hittade rätt på mässområdet. Det verkade ha gått ganska bra för honom men det är en dag i morgon också innan det är klart vem som går till finalen på torsdag. Vi är många som håller tummarna.

Nu ska jag däremot göra något så ovanligt som att dricka en massa vatten och sen gå och lägga mig. Det är planen. Jag vet att det inte alltid brukar bli så men jag ska försöka. Fick hem ett par hattar idag också. Får väl se om det blir någon uppvisning av dem den närmaste tiden. Men nu sa jag inte fördröja mina planer mer, jag ska försöka sätta dem i verket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.