Incheckat

Efter gårdagens flyttande av maskiner var man ganska mör när man slog upp ögonen i morse. Det har inte blivit bättre sen dess kan jag säga. Jag funderade in i det längsta på om jag skulle ta bilen men bestämde till slut mig för att gå. Allt för att plocka Pokémons och kläcka ägg.

image

Det fanns en del kvar att göra, verkstan är under arbete kan man säga och det känns lite som att det är en livsform. Det är alltid något som håller på att förbättras eller flyttas. Vi blir aldrig klara. Nu väntar vi på elektriker så att maskinerna ska bli inkopplade igen. Det är inte bara att sätta i kontakten tyvärr.

Idag var det dags för incheckning. Första gången vi ser många av eleverna och det är ju alltid trevligt att få ett ansikte till alla namnen. Just nu är det sagt att det blir 15 men det burkar vara lite si och så med den siffran i början av terminen. Det värsta med det är att det är mellan 16-18. Det är ju inte så skoj, det är i och för sig bara en gång om året men det känns i kroppen. Samtidigt är det svårt att ha den på annan tid när folk jobbar.

Så nu blir det en kväll framför Netflix. Inga studier idag. Det tar jag i helgen när jag ändå ska städa och tvätta. Lika bra att lägga ihop allt roligt på en enda gång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.