Ingen vilodag

Så är det söndag igen. Vilodagen. Eller kanske inte. Det har varit en dag som började med lite studier, eller förberedelser till ett möte vi ska ha om en stund. Jag vill ju inte vara helt oförberedd även om jag aviserade att det skulle kunna vara så. Jag har inte haft så mycket vilja att lägga tid på studier den senaste veckan. Men nu slår det mig att jag har en del annat att göra också. Nåväl nu sitter jag ju här.

Huvuddelen av dagen gick åt till att åka och fira min systerson som fyllt år. Det blev en trevlig eftermiddag med familjen och god mat. Det kan man ju leva med. Jag var lite orolig att jag inte skulle kunna ta mig dit med tanke på att jag bara har sommardäck på bilen och den senaste veckan har det ju varit trafikkaos över i stort sett hela landet. Men vägarna var fina och jag kunde njuta av turen till Ljungby.

Så när jag kom hem så bestämde jag mig för att jag skulle träna. Sagt och gjort, när jag kom innanför dörren så vara det bara att dra igång. Det är ju skönt på ett sätt men under tiden man ligger där och gör situps och plankan vill man ju bara att det ska vara över. Så nu är jag uppe på 23 pass av 55. Det kommer bli tight men om jag bara får vara frisk så ska det inte vara några problem.

Dagens skrivande trodde jag skulle bli noll och inget. Men när jag väl var färdig med träningen så var det bara att sätta sig ner och börja knappa in ord. Så även idag fick jag ihop lite mer än de 1667 som ska skrivas. Men det går trögt. Även om jag igår var på en bra plats och hade en bra plan för hur saker och ting skulle fortskrida så var jag inte på humör för att skriva idag. Därför är jag glad att jag tog mig genom det ändå. Det är sådant som gör att jag tror att jag kommer få klart mitt utkast till novembers slut. Så jag har något att arbeta med sen framöver.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.