Inte den bästa av måndagar

Det har inte varit den bästa av måndagar. Efter gårdagens förlust så var det inte mer att vänta. Men det är ändå så att det är på en nivå att jag kan ta det. Det värsta var som sagt igår. Då var det bara svart. Nu kan jag ta det med ett jämnmod. Nu är tiden att stå stark igen.

Lämnade iväg bilen på däckbyte idag. Det skulle köpas nya däck. Inte billigt. Och när jag hämtade bilen så inledde de med den härliga frasen ”Du vi upptäckte en grej”. Det är ju liksom inte så att man hoppar högt av glädje när man hör det. Det visade sig att ett av de däcken som var okej och som skulle läggas på läkte en hel del vid fälgen, så de fick kränga av det och och slipa rent. Så det blev lite dyrare men nu har jag i alla fall vinterdäck på bilen.

Annars har dagen rullat på bra. Även om det har varit en del pikar från olika håll som sagt. Men det är inget jag inte kan hantera. Då är det mer ovisst om vad som händer i klubben nu. Känns som att det kan gå åt vilket håll som helst.

När jag kom hem så började jag med lite träning. det fick bli ett pass hemma på golvet. I morgon väntar en runda med kettelbells på skolan. Nu ska jag komma igång. Just nu inser jag att det blir väldigt svårt att nå 55 pass innan julafton men jag ska göra ett försök i alla fall. Jag är på 26 nu så jag är snart halvvägs. Men som sagt, det kommer bli tufft.

Sen var det dags att skriva igen. Och nu är det så att jag står på 48400 ord. Om inget oförutsett inträffar så når jag målet på 50000 ord i morgon kväll. Men sen är det bara det där lilla med att knyta ihop säcken också. Jag inser att jag missat en viktig detalj som jag måste lägga till. Det är viktigt men det ger ju bara mer ord. Jag hoppas att jag får klart historien innan den siste. I vilket fall som helst har jag ju klarat målet. En sammanhängande historia på 50000 ord skriven på 30 dagar eller mindre. Men jag vill nå slutet också. Nu ska jag ta en liten stund med Netflix och julmust. I morgon måste jag plugga lite.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.