Inte planerat

Så jag vaknade och klockan var strax innan sju. Det var definitivt inte planerat.  Jag skulle ju bara vila i tre kvart. Inte sova i tre timmar.

Så nu sitter jag här, lyssnar på Warren Zevon och hoppas att min trötthet beror på att jag jag har fått avklarat lektionen med min VFU-lärare. Kanske har det gjort mig spänd och det har släppt nu för jag klarat av det. Kanske mår jag bättre i morgon.

Dagen har gått bra även om jag känner att jag har sprungit runt mest. Det var ju en del som skulle fixas innan lunch idag så det känns som att jag har farit runt mest men det har rullat på.

Men när jag kom hem så tänkte jag alltså vila en stund. Det gick ju sådär. Får ta tag i studierna i morgon igen. Det löser sig. Strax ska jag ner i sängen igen. Denna gång under täcket och jag hoppas att jag kan somna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.