Inte som andra dagar

Det finns dagar som inte är strukturerade och som är tråkiga. Sen finns det dagar som man vet att det är en sak som ska hända och man vill bara gå och vänta på att det ska hända. Men det finns också dagar som idag. När jag visste att det fanns en del saker att lösa, inte mycket men tillräckligt för att hålla mig sysselsatt till den stora saken.

Sen började det ramla saker i knät på oss. Saker att lösa och saker som man kom på att det är nog bra om vi löser det här nu. Just nu när jag sitter och skriver detta så kom jag på en sak till som behöver lösas. Gärna i morgon. Men det går att lösa tror jag.

Den stora grejen var ju givetvis finalen i Yrkes-SM. Den pågick ständigt under dagen men det var ju inte så att det gick att se hur det gick. Så det var en väntan som var spänd och då var det bra att ha något att göra. Det har blivit en hel del småsaker lösta. Prov som skulle tillverkas och mail som skulle skickas.

Sen var klockan ett och tävlingen var över. I morgon blir det prisutdelning i Malmö och jag åker ner. Kungen kommer vara där. Tyvärr blev det inte guld, men grabben har blivit Sveriges näst bästa svarvare och jag, och hela skolan, är otroligt stolta över honom. Han har gått långt och han kommer fortsätta på den vägen. Även om det inte blir med yrkeslandslaget.

Så i morgon blir det en tur till Malmö. Bland annat, först måste jag till jobbet och lösa den där saken jag hade glömt. Bäst att jag skriver upp den med en gång så jag inte glömmer den. Igen.

Så bilen fick äntligen en översyn av bromsarna. Det slutade med nya skivor och ok på båda sidor bak. Det är definitivt värt det, men den här månaden är helt plötsligt sjukt dyr. Men det kommer fler månader. som inte är så dyra. Hoppas jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.