Inte som det var tänkt

Så här sitter man. Snart genom en flaska Cava ochdagen har varit intressant och blev väl inte riktigt som det var tänkt. Men det är ju fredag så då ska man inte klaga allt för mycket.

Jag tog en liten sovmorgon. Eller jag vilade på frukosten innan jag tog mig till jobbet. Jag hade ingen lektion på förmiddagen idag så jag kunde ta det ganska lugnt. Det som var planerat på förmiddagen var att jag skulle vara med på en lektion i svenska för att se hur den läraren jobbar. Det är en del av min VFU och det var ganska intressant. Man får en annan bild av det när man står lite bredvid och tittar.

Eftermiddagen förlöpte ganska väl. De elever som tog lektionen på allvar gjorde det bra. Vilket brukar vara fallet. De andra, ja det är 16åringar och då blir det inte alltid som man tänkt sig.

När jag kom hem efter en tur för att handla lite nödvändigheter så tänkte jag vila en stund. En och en halv timme senare tvingade jag mig själv till att gå upp. Den där middagen jag hade planerat med oxflié och potatisgratäng får vänta till i morgon. Det var inte så inspirerande att ställa sig med det klockan sju när man kände sig som en zombie i skallen. Det fick bli smörgåsar. Och sen Cava på det. Det funkar men det är ju inte oxfilé direkt.

Jag hade planerat att skriva klart ett mail som jag påbörjade men även det får vänta till morgondagen. Det är lite spännande och något som mycket troligt kommer dyka upp här i bloggen fram över. Jag hoppades på kontakt och nu när jag har det så är jag lite ställd. Jag trodde inte på det och nu måste jag fundera lite så jag inte shabblar bort det här. Men som sagt mer om det vid ett senare tillfälle. Nu är det ju trots allt fredagkväll och jag tror nog att Det får bli en runda till på Netflix.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.