JA!

Tog mig till biblioteket idag för att försöka fylla den där sista sidan med text. Det blev en del bläddrande i böckerna och jag jagade ett citat som jag inte mindes var jag hade läst det. Sakta men säkert blev sidan mer och mer full. Till slut var jag nöjd. Då satte jag mig och bokade en biljett till Ghostbusters. Tyvärr fanns bara 3d versionen men den fick duga. Jag ville inte missa den. Sen började jag fylla i referenslistan och inser att det är en del litteratur som jag inte har tittat i än. Ridå!

Men jag tänkte som så att det blir nog bra. Jag bläddrar lite i den och ser om jag hittar något jag kan peta in lite enkelt. Kanske har jag redan ett stycke där jag kan knuffa in en extra referens bara. Det löser sig. Och jag kan börja på nästa uppgift. När jag tänker på det känns det bara jobbigt men jag vet att den kan jag nog lösa snabbt.

Sen blev det en tur hem innan jag cyklade in till stan. Jag gillade filmen, 3d effekterna till trots, de har gjort en bra film som funkar för de som är elva och även för föräldrar. Den förhåller sig till originalet och den gör sin grej. Det är bra. Det kommer inte bli årets film men den har gjort det bra. Så nu har jag bara en film kvar att se denna vecka. När jag cyklat hem och kom upp i lägenheten så kom världens regnskur. Det kändes skönt att jag missade den.

Så nu blir det lugnt ikväll. I morgon ska jag kolla genom det där kapitlet och sen får det vara bra. Jag tycker mig ha löst uppgiften nu och då slutar jag. Jag vill inte lägga mer tid på den där uppgiften nu. Jag har ett litet anförande kvar att skriva men det går snabbt. Även om det allra bästa är att göra det nu med en gång så känner jag att jag måste gå vidare nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.