Jadå

Det blev en lugn morgon idag. Med kaffe och lite mer skönlitterär läsning innan jag tog bilen ner till Helsingborg för att äta lite lunch och se lite fotboll. Det var en grå och disig förmiddag i Halmstad och även om jag hade lite förberedelser att göra inför morgondagens lektion i ritningsläsning så kände jag att det skulle vara skönt att komma ner till Helsingborg i god tid innan matchen och sitta på ett café och ta det lite lugnt.

2015-10-04 12.50.22

Det såg ut som att det skulle klarna när jag var på väg upp för Hallandsåsen. Men det visade sig vara tillfälligt. Där uppe var det klart och fint men när det började gå nerför igen så kom samma grådask tillbaka som var på den norra sidan. Men vad gör det när man får vara på plats för att se en sådan match? Där det blir straffräddning, ledning kvittering och sen en vinst på ett självmål. Det är härligt att se att de jobbade hela vägen även om det var tufft ett tag och man satt i knät på målvakten. Att resa sig och avgöra på en kontring är starkt gjort denna säsong. Fick vi se ett skifte mellan stolparna?

Så nu väntar middag och en sista genomgång av det som ska gås genom i morgon bitti. Toleranser. Intressant och viktigt, men inte så svårt som det först kan verka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.