Jag älskar utrednignar!

Så vi har haft ett skypemöte i projektgruppen ikväll och vid ett tillfälle så hade vi delat upp vad var och en ska börja läsa och så satt vi och tittade på när det är dags för inlämning. Det känns som att tiden försvinner ner i ett svart hål på något vis. För halva den del jag ska titta på är en utredning som är publicerad 1986 och är på nätta 430 sidor. Jag kände att det verkar bli jobbigt. Utkastet ska lämnas in 6e december.

Så jag satte mig direkt efter mötet och började titta på de där utredningarna, skummade genom innehållsförteckningen och ramlade in i sammanfattningen. Där hade de inte bara gjort en sammanfattning av hela utredningen utan de gjorde en kortare sammanfattning av varje kapitel. Så nu har jag kollat genom den och valt bort vissa kapitel (ganska många) på grund av att de inte är relevanta för det vi håller på med.

I morgon släpps en ny utredning som jag ska titta på och jag hoppas givetvis att den är lika bra upplagd så jag slipper läsa varje sida för att hitta relevant information. Nämnde jag att under tiden som vi gör det här arbetet så ska vi läsa en hel massa annat om demokrati och den dolda läroplanen och lämna in individuella arbeten? Just nu känns det ganska kass att vara bra på att skjuta upp saker vill jag lova.

trötta pojkar

Så nu är det så att oavsett hur trött jag är så kommer jag sitta med böckerna den kommande veckan. Det finns inte så mycket val tyvärr. Speciellt inte eftersom jag har lite planer på att ha ett socialt liv också under de kommande veckorna, då får jag se till att läsa lite extra nu så jag kan ta en eller två dagar ledigt från studierna senare.

Annars har dagen varit en ganska lugn dag. Vaknade trött, ville bara sova vidare och det gjorde jag en timme till innan jag tvingade mig att gå ur sängen. Jag skulle ju åka och hämta katterna idag och jag ville få lite pluggat innan. Det gick bra och var ganska intressant det jag läste. Dock har jag börjat i lite galen ände, igen, och nu måste jag sätta mig och verkligen gå genom uppgiften för att jag ska kunna sålla lite i det jag läser.

Sen blev det en tur till mina föräldrar för att hämta upp katterna. Blev bjuden på middag och äpplekaka innan det var dags att fånga in katterna. Strindberg har en förmåga att läsa av mig när det kommer till en förestående inlåsning i transportburen och höll sig hela tiden utom armslängds avstånd och jag började bli orolig för att jag skulle behöva jag honom runt huset. Men till slut kom han lite för nära och då fick jag tag i nackskinnet på honom. Elvis var lite värre men till slut kunde jag stänga in honom i ett rum och när han inte hade någonstans att ta vägen var kampen ganska kort. De verkar tämligen nöjda med att ha kommit hem igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.