Jag är sån

Satt och pluggade efter jobbet idag. Det gick trögt, det har varit en sån dag idag. Jag hade inga lektioner och innan frukost fick jag en del gjort men sen kom ett möte och tog luften ur mig. Det finns sådana dagar också tydligen och efter lunch känns det inte som att jag fick så mycket gjort. Kanske lika bra det för jag insåg nu i efterhand att jag höll på att begå ett misstag. Men det undvek jag för att jag var för trött och valde att skjuta upp en sak till i morgon. 

Så i skenet från stearinljus, jag har inte blivit färdig till att fixa upp en lampa än, har jag nu tagit mig genom de skenbart intressanta delarna av öGY utredningen från 1986. Jag har gjort en del anteckningar och kommer nog läsa delar av den igen. Nästa steg blir den alldeles färska Yrkesprogramsutredningen. Den ska jag skumma över för att se om där är något som kan tillföra vårt projekt något. Sen kommer jag sätta tänderna i den på allvar för egen del. Japp jag har blivit sån nu. 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.