Jag hade rätt

Dagen skulle bli dagen då jag tog tag i mina studier. Jag började med att ta sovmorgon. Sen höll jag frukost tills det var dags för Melodikrysset. Sen pluggade jag. Hårt. I ungefär 30 minuter. Sen kom jag på att det hade ju varit trevligt att fira att det trots allt är jullov. Kanske med en middag ikväll. Ute på lokal. Så jag började googla på olika ställen som jag kunde tänka mig. Sen pluggade jag lite till och avbröt ibland med lite google på de olika alternativen. Sen blev klockan ett och jag blev hungrig.

SÅ då tänkte jag att en lunch på stan är ju inte fel. Med en öl nu när ändå bilen står still och jag är fast vid kommunalt resande. Så jag tänkte att en rejäl lunch med ett par öl samtidigt som jag sitter och kollar på en fotbollsmatch så kan jag fortsätta plugga ikväll.

Så hur blev det? Jag åt lunch på O’learys i stan och drack en öl och en whiskey. Sen drog fotbollen igång och jag kände att jag håller inte på något av lagen så jag kan lika gärna gå och sätta mig och ta ett par öl på ett annat ställe. Så jag gick vidare. Och efter det gick jag vidare. Sen fick jag veta att en vän var i stan så efter att jag gått vidare ett par gånger till så möttes vi upp och gick på en krog jag redan varit på under kvällen och höjde varsin bägare. Sen höjde jag en till och sjöng jag må hon leva för någon jag inte vet vem det var innan de gick mot hotellet och jag tog bussen hem.

Det bästa med att åka in till stan för att ta en lunch klockan 15.00 är att man kan komma hem vid 22.00 och hinna inom Hemmakväll och köpa lite glass och läsk. Man har ju hela kvällen framför sig. Men så mycket pluggat blir det förstås inte. Men jag vill ändå på det här sättet säga att jag hade rätt och nu ska jag se avsnittet i fråga för det är så jävla bra.

En kommentar till “Jag hade rätt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.