Jag ser en ände på det 

Så är upploppsveckan inledd. Och med det även ett av de större hindren avklarade. Ritningsläsningsprovet. Jag har sett till att det genomförts och jag har även hunnit rätta det nu ikväll. Jag har dessutom bestämt mig för hur jag ska presentera resultatet och hur de ska få arbeta vidare efter det. 

Pratade med mina föräldrar om att de får komma och hämta mig till jul. Strax efter att jag hade lagt på så ringer de upp igen och säger att jag kan få låna deras Volvo under tiden min Opel står still. Grundidén var väl att jag skulle byta bil men jag är inte redo för det än. Jag gillar min lilla Opel, den är lagom till mig, föräldrarnas V70 är lite väl stor tycker jag. Men det kan ju ändras beroende på vad som är felet med min bil. Är toppen sprucken så blir det nog skroten. Är det ”bara” packningen så blir det reparation. Så det är något tiden får utvisa. 

Vaknade med huvudvärk och tänkte att nu kommer den där förkylningen jag väntat på. Den som brukar komma när allt lugnar sig lite, men nu ikväll känner jag mig lugn, spänningen i nacke och axlar har försvunnit. Jag har inte fått så mycket pluggat som jag hade tänkt men jag har rättat proven och jag behöver sömnen mer än mer studietid just nu. Jag får väl se till att råplugga till helgen. För jag vill vara så klar som jag kan vara med saker och ting när jag åker till mina föräldrar. Jag kommer ha en del kvar och antagligen kommer jag plugga där med men jag vill inte att det ska vara tvång då. 

En kommentar till “Jag ser en ände på det ”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.