Jag skulle bara

Jag hade en plan idag. Jag skulle ta mig till jobbet och se om böckerna jag hade beställt hade kommit så jag kunde börja plugga. Det var så fint väder så jag tänkte att jag tar cykeln. Så kunde jag ta ett par zoner på vägen tänkte jag. Sen började jag med att cykla på fel håll.

2016-05-06 17.55.32

Jag började med 7 zoner. Det blir ju lätt så när man inte har varit hemma på ett tag. Men tanken var att jag skulle plocka tillbaka en del idag. Men det blev lite fler än jag tänkte mig. Som sagt jag började med att cykla på fel håll för att ta ett par zoner som ändå låg i närheten. Sen var det ju inte så långt till nästa och nästa.

2016-05-06 18.23.53

När jag var tillbaka hemma igen så hade jag cyklat drygt tre mil! Hade jag valt snabbaste vägen hade det varit sju eller åtta kilometer fram och tillbaka. Men jag tog inte snabbaste vägen, jag hittade nya platser som jag inte sett trots att jag bott i stan i tio år och den är ju inte så stor.

Böckerna hade kommit så det var bara att sätta dem på pakethållaren och cykla hemåt för att plugga. Än har jag inte öppnat dem. När jag kom hem så var jag trött och lade mig för att vila. Det slutade med att jag somnade, vilken överraskning, och sov i tre eller fyra timmar. Har inte riktigt koll på vad klockan var när jag somnade.

Man skulle kunna tro att det skulle göra att jag är pigg nu men det är inte riktigt så. Ögonen håller på att falla ihop just nu och det ska bli skönt att leta sig till sängen strax. I morgon väntar en dag med tvätt. Det är otroligt vad fort skjortorna tar slut när man är och pluggar. Tycker inte det var länge sedan jag tvättade nu. Vilket innebär att tvättkorgen är full med skjortor. Som är så roliga att stryka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.