Jag skulle bara

Jag skulle nycket idag. Mycket blev också gjort, men inte så mycket som jag ville. I alla fall inte hemma. När jag väl kom hem så fixade jag middag och tänkte att sen kan jag plugga ett par timmar. Men jag blev lite trött och tänkte att jag ska bara sova 45 minuter på soffan. 

Det blev 3,5 timmar. Och jag vaknade trött. Förvisso sov jag riktigt uselt i natt och jag fick kanske fyra timmars somn då så jag behövde det verkligen. Samtidigt så har det varit en intensiv period de senaste veckorna så jag behövde nog de där timmarna på soffan. Men nu blir det inget pluggat. Jag bäddar och går till sängs istället. Strax efter nio en fredags kväll. Stabilt. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.