Jahapp

Solen sken från en klar himmel och det var i stort sett vindstilla idag när det var dags för en löptur. På fältet där rundan är dragen hade studenterna samlats under ett stort träd i skuggan. Det är ju sådana tider nu, med ungdomar i overall och peruker som drar runt på stan. Detta var nog någon form av vårdklass. Det kunde ju varit passande att ha till hands om något hände.

Träning, Soligt,

Och något hände. Benhinnorna, mina antagonister, började skrika igen. Bara i vänsterbenet men det är illa nog. Inte så som det var när jag tog en paus för ett par veckor sedan men tillräckligt för att jag inser att jag har startat för tidigt och att jag antagligen kan hjälpa av det med ett par nya skor. Så i avvaktan på det får det bli promenader. De skor jag har nu har tjänat mig bra under närmare fem år skulle jag tro så de är tämligen uttjänta även om de är sköna att använda fortfarande. Misstänker dock att deras dämpande egenskaper har försvunnit för länge sen.

Träning, 5k runner

Det irriterar mig att jag fick ont igen. För passet som bestod av 8x 1 min löpning och 1,5 min gång gick bra. Jag kunde driva på och det var närmast behagligt fram till sista omgången löpning som gick över backarna, då var det kämpigt. Men hade jag inte haft känningarna i vänsterbenet hade det nog blivit ännu lättare. Men det är bara att bita i det sura äpplet och se till att hitta ett par bra skor som inte kostar en förmögenhet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.