Jajjamen

Det är inte utan att man är lite konfunderad. Efter innebandyn började jag nysa. Då tänkte jag att ja den där tröttheten jag känt kan ju vara en begynnande förkylning som motionen nu har fått att bryta ut ordentligt. Sen när jag cyklat hem och tagit mig upp för alla trapporna så började jag känna mig pigg. Alltså sådär att hjärnan går igång all trötthet som jag känt är som bortblåst.

2016-09-09-17-55-18

Det blev fredag till slut och nu kan jag andas ut lite. Fredagen innebär ju som bekant innebandy och det gör att jag har en timme att fördriva efter dagens sista lektion innan det är dags att byta om. Den tiden funkade bra att göra en liten snabb planering av en lektion till kommande vecka. Det känns väldigt bra att ha det gjort. Jag kommer ha en ganska lång dag på onsdag när det är föräldramöte men det innebär att jag har ett par timmars tid till att pilla med saker då med. Så det känns skönt.

Jag tänkte att jag ska försöka få in ett litet träningspass på tisdagsmorgnarna också framöver. Bara lite lätt styrketräning, det kan vara skönt att få lite sånt nu när man börjar komma igång igen. Sen jag började som lärare så har jag tappat en hel del  styrka känner jag och jag skulle behöva arbeta upp framförallt bålmusklerna för att säkra upp min rygg lite bättre, jag tror det kan hjälpa mot min ryggvärk.

Så idag känner jag mig verkligen förtjänt av en Grön. Det kommer nog bli mer än en innan dagen är slut också. Det och lite vila så man inte får för mycket träningsvärk i morgon. Det är ju inte så kul att ha. I helgen väntar ju studierna, det måste till något ordentligt nu så jag verkligen kommer framåt. Jag vill inte skjuta på det mer nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.