Jakten på telefonen

Som ni kanske minns så tappade jag ju min telefon i golvet för ett par veckor sedan. Det gjorde att jag fick skaka liv i min gamla iPhone 4s som förvisso funkar helt okej förutom att jag inte hör något när jag pratar i den. Jag är tvungen att köra headset om jag ska ringa. Så jag var ju in på 3-butiken i stan och pratade med dem, det var ju på helgen och på onsdagen efter skulle jag kunna förlänga abonnemanget.

De var tillmötesgående och förhandsbeställde en telefon till mig. Så när jag på torsdagen gick in där igen trodde jag att jag hade en telefon som väntade på mig. Så visade sig inte vara fallet men de sa att på måndag kommer det in en ny laddning. Men inte heller på måndagen fanns där någon telefon till mig. Jag började bli lite trött då, men de sa att det var något konstigt och att jag skulle komma tillbaka på torsdag så hade de fått in nya. Så igår stannade jag till där efter jobbet och givetvis så fanns där ju ingen telefon, de sa att det stod i datorn att telefonen skulle finnas med i den leverans de fått men det hade inte kommit in någon. Men de skulle få en ny leverans telefoner idag.

Så efter jobbet så gick jag dit igen. Denna gången så fick jag prata med samma säljare som jag haft från början och han sprang fram och tillbaka mellan butiken och lagret och kliade sig i huvudet. Sen kom han ut och förklarade, jag hade beställt en iPhone 6s och det stod att det var det som hade blivit skickat till butiken men det butiken fått var en iPhone 6. Utan s. Stor skillnad. Så han tittade på mig och sa, hur vill du göra? Som om jag skulle acceptera att ta en telefon av en äldre modell. Inte så troligt. Så jag tittade på honom lite trött och förklarade att det inte var en iPhone 6 jag ville ha, det var inte heller en iPhone 6s. Det var en iPhone 6s Plus jag ville ha. Då blev han förvirrad och gick ut på lagret en stund och kom tillbaka och berättade att den modellen hade de bara 16GB versionen av och jag hade beställt 64GB.

Men han kanske löste mitt problem, i alla fall löste han problemet att jag spenderar mer tid i 3-butiken än i mitt hem. Han gick helt enkelt in och gjorde en beställning så att den ska skickas hem till mig. Så nu ska det inom kort komma en iPhone 6S plus hem till mig. Eller jag hoppas i alla fall det för jag börjar bli lite fundersam över hur leveranserna fungerar. Men nu är det fredag då jag ska lägga på fredagsskivan och dricka en öl. Samtidigt ska jag sätta mig och fundera över responsen som vi fick på vår projektplan. Vi måste skala ner det en aning och återkomma till mentorn i början av nästa vecka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.