Kallare

Jag skulle ju tvinga mig till att gå till jobbet idag. Men när jag vaknade visade termometern -8. Tydligen hade jag inte räknat med att det här är en kass månad och nu tar den verkligen ut sin hämnd på mig. Men jag trotsade kylan och gick i alla fall till bussen. 

  
Som synes var det ett bra val att välja bussen framför bilen för när busskuren är igenfrusen så är det ett tecken på att jag hade fått spetta fram bilen. Tack och lov var det tämligen vindstilla så det var inte så farligt att gå från bussen till jobbet. Även om jag inte tyckte det var det trevligaste jag har gjort. 

Jag skulle pluggat när jag kom hem idag, men jag kan ärligt säga att jag inte var tillräckligt pigg. Även om jag hade kunnat ta mig genom någon timmes läsande så valde jag bort det idag. Antagligen lär jag ångra det längre fram men just idag kändes det rätt. Det är mycket just nu och jag vill egentligen bara sova, något jag alldeles strax ska göra också. I morse höll jag på att somna om efter att jag hade stängt av larmet. Tre dagar till sen är det lov, då ska jag ta igen all studietid som jag har skjutit på framtiden. Det är ett måste och jag kan väl inte säga att jag ser fram emot det. Tar jag en kväll ledigt här och där är det dock något jag får räkna med. 

Tog en omväg och köpte lite skivor idag. Det var ett bra val även om det bidrog till min studieovilja. Allt som är bra hjälper inte en framåt men det kan underlätta framöver. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.