Kallt värre

Det var kallt igår och det var nog ännu kallare idag. Jag bestämde mig, efter att ha fixat med lite studier och annat att ta mig in till stan för att dricka en kaffe. Det var lunch och det kändes som att det kunde vara en ganska lugn dag då det trots allt är röd dag. Så jag drog på mig lite kläder och gick ut. Det visade sig att jag var ute i lite för god tid för att hinna med bussen och jag bestämde mig för att gå inåt stan för att hoppa på bussen vid en senare hållplats när den väl skulle dyka upp.

Så när jag stod där och väntade på bussen så bestämde sig telefonen för att ge upp. Det ska sägas att den var på ungefär 70% batteri när jag gick ut och nu tjugo minuter senare var den alltså urladdad. Det har hänt förr och jag var glad att bussen inte hade kommit för jag hade inga planer på att åka till stan utan att ha någon underhållning i öronen. Det skulle jag ju kunnat göra för all del men det är om inte annat ett sätt för mig att fokusera på annat än det eviga sorlet på ett kafé.

Istället fick jag en promenad då jag insåg att om jag ska äta lunch hemma så behövdes det lite proviant. Så jag fick en promenad på någon timme innan jag var hemma igen. Inte som det var tänkt men det var avgjort bättre för min hälsa, något som jag borde tänka lite mer på fram över. I och för sig kommer det nog ge sig när jag väl börjar jobba igen på måndag. Hade det inte varit för att det i natt ska komma en del snö hade det kunnat bli någon promenad i helgen men det känns inte så just nu. Det vita ska falla och då kan jag nog se fram emot en helg i fåtöljen. Jag har nog vad jag behöver.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.