Kämpa

Ny löptur idag och ännu lite längre kom jag. Kapade ytterligare sekunder på min 1,7km runda. Nu är jag nära att springa halva tiden. Totaltiden idag låg på 12:57 och jag sprang i 6:06 så det närmar sig. Förhoppningsvis kommer jag ut på en runda även på lördag och då hoppas jag att det är väldigt nära halva tiden jag springer.

Löpning, Träning

I början på månaden hoppade jag på en Facebook-utmaning som innebär att jag under september ska göra plankan sex gånger i veckan under allt längre tid. Igår var det 2 minuter och jag klarade det precis. I morse däremot när målet var 2 minuter och 15 sekunder så var jag tvungen att vila efter 1 minut och 40 sekunder. Det var ett litet nederlag men det var en lång arbetsdag igår och jag kom sent i säng så jag hoppas att jag repar mig till i morgon när det är 2,5 minuter som står på schemat.

Väder, Mulet

Jag var en aning orolig för vädret idag. Det blåste på ganska friskt och det var inte de muntraste molnen som fanns ovanför mig men inget regn föll på mig idag heller. Nu ska jag ta och steka mig lite blodpudding och sen får det nog bli ett bad. Kanske tar jag också med mig en av skolböckerna i badet för att förena nytta med nöje.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.