Kvällsnöje

Det är fasen vad trött man kan bli av att jobba. Det var ju inte alls beräknat. Jag hade räknat med att komma hem hyfsat pigg så jag kunde plugga. Det har jag i och för sig gjort också men inte riktigt i den utsträckning jag känner att jag vill. Men ögonen håller på att falla igen på mig och det är inte ett gott tecken.

I morse var det svårt att inte hålla sig vaken, återigen var det kallt på morgonen även om det värsta verkar vara över nu. Tog bussen till stan i morse, jag vill säga för att det var så kallt och för jag hade datorn i väskan men det handlade mest om att jag drog ut på frukosten så att jag inte kände att jag hade hunnit gå till jobbet. I morgon däremot blir det benen som får bära mig till och från jobbet.

Jag hade inte räknat med möte efter jobbet men det var inplanerat så det var bara att se till att vara där. Inga revolutionerande saker togs upp men det ventilerades ändå en del som var intressant. Så helt bortkastad var ju inte den där knappa timmen. Även om jag hellre hade kommit hem lite tidigare och då också varit aningen piggare. Förhoppningsvis. Det där kan man ju aldrig så noga veta.

Kvällsnöje

Annars har min dag mest bestått i att ordna med sådant jag inte hunnit tidigare. Jag har haft en lektion idag och resten av dagen skulle jag haft lektion med treorna men de är ute på praktik så då kunde jag passa på att lösa sådant som inte blivit löst under lovet. Lite planering av uppgifter och en del annat som har poppat upp under dagen.

Det har på försök införts nya regler med mobilförbud under lektioner, inga ytterkläder på i lektionssalarna, ingen mat eller dryck i lektionssalarna och så vidare. Det var väl ingen som knorrade så jättemycket över det men vi får väl se hur det fortskrider. Jag är försiktigt positiv även om jag vet att det kommer bli en kamp.

Nu ska jag vara huslig innan jag stänger ögonlocken för idag. En knapp på rocken har fallit av och nu ska den åter sättas på plats. Det blir nog det sista vettiga jag gör idag, men å andra sidan är det väldigt vettigt. Sen blir det en tur till sängen för om jag kan sova ordentligt idag så kanske jag kan hålla högre tempo i studierna i morgon. Man kan ju hoppas i alla fall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.