Lågvattenmärke

Jag sov bättre, även om jag kanske var vaken lika sent så har jag sovit bättre i natt. Det gjorde att jag kunde sätta mig och plugga lite i förmiddags. Det var inte mer lockande att göra det då än att göra det nu ikväll mennu känns det som att jag har vad jag behöver för att i alla fall börja skriva. Får bli morgondagens projekt.

image

Jag tog en tur med bilen även idag. Det är skönt att komma ut och se de gamla ställena man bott på och rört sig på. Jag har tittat på hur farmor och mormors gamla hus ser ut numer. Sen blev det lite turistande, Sveriges lägsta punkt är ju lagom ansträngande att ta sig till. Man kan ju tycka att har man varit där så kan man ju tänka sig att ta sig till Sveriges högsta punkt. I nuläget är det definitivt inte något alternativ.

Innan jag åkte hem så stannade jag och handlade lite. Två liter jordgubbar stod på listan. Det kom vi överens om igår jag och mina föräldrar. Jag skulle köpa det när jag var ute och åkte. När jag kom hem så stod det en skål med sköljda jordgubbar på diskbänken. Vi hade ju inte pratat om det idag så de hade tänkt att jag nog hade glömt bort det. Men det blir jordgubbar till i morgon då det blir trivsamheter med vänner. Då har vi både jordgubbar och öl, det är ju inte det sämsta.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.