Lång varm dag i bil

Det har blivit en lång dag. Planen var att åka in till jobbet, jobba lite och sen åka till Malmö för att titta på Yrkes-SM. Så det blev ännu en dag i en varm bil genom landet. Först var jag tvungen att åka hem och byta kläder. Det kändes inte som en tre dagar gammal skjorta var rätt klädsel när det vankades prisutdelning i närvaro av kungen.

2016-05-13 15.24.02

Det blev silver för vår före detta elev. Efter ett par ganska långa timmar på mässan. Det var ju inte riktat till mig och jag väntade mest på prisutdelningen men det var intressant att se alla yrken och hur de tävlade. Det känns som att det borde bli mer uppmärksamhet kring sådana arrangemang. Speciellt när det blir dags för Euroskills i Göteborg i vinter.

Det var ju ganska avslagen stämning i och med att jag visste utgången av tävlingen redan. Ändå var det glädje och stolthet som jag kände när jag såg honom stå där uppe och ta emot silvermedaljen.

På vägen hem svängde jag inom Helsingborg och tog en tur över sundet. Tanken var att komma tillbaka med ett par backar öl. Men det visade sig att affären var stängd och jag kände inte för att bära två backar öl genom Helsingör så jag gick tillbaka till båtarna och köpte ett par plattor öl istället. Det är inte samma som med en back men det kommer väl till pass sådana här varma dagar.

Nu sitter jag här med balkongdörren öppen och känner svalkan utifrån. det lugnar mig. I morgon väntar studier, jag måste komma igång ordentligt med den här uppgiften. Det är planen för i morgon. I kväll är planen att dricka en öl till, sen sova gott och länge.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.