Låt mig fly

Av ingen egentlig anledning som jag kan sätta fingret på har jag gått och varit lite småirriterad hela dagen. Jag har funderat på vad det kunnat vara men inte kommit fram till något bra svar. 

Kan hända har det varit för att jag känt mig stressad. Jag har inte varit det men jag har känt mig som om jag vore det. Planen var att efter jobbet skulle jag hem snabbt och ta en löprunda innan jag skulle sätta mig i bilen för att köra ner till Helsingborg för att se HIF ta emot Örebro. Men in i det sista var jag tveksam till om jag skulle köra ner. Det mesta kändes bara motigt och fel.

Därför var det bra att jag tog den där löprundan. Det fick igång blodet och efteråt kände jag mig bra mycket piggare. Så jag bestämde mig för att sätta mig i bilen trots allt. Jag borde suttit hemma och pluggat, men jag inser att jag inte kan göra det varje kväll. Jag måste få en ventil och en chans att tänka på annat. Snart är det avspark och jag hoppas att det kan skingra tankarna bort från studier en stund. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.