Lektionsplanering deluxe

Det var skönt att det blev fredag, med en lite småförkyld känsla går veckan mot sitt slut. Även om tempot inte varit jättehögt så har det tagits steg framåt i verkstan. Jag har fått en del gjort och en del som var planerat och en del som jag inte ens visste att jag skulle göra idag när jag vaknade. Sånt är livet och det är ganska skönt.

Arbetsmiljö och säkerhet

Under eftermiddagen gjorde jag en lös planering för måndagens lektion i Arbetsmiljö och säkerhet. Så när jag kom hem och hade ätit så tänkte jag att det kunde vara bra att brodera ut den där planeringen lite så jag har lite mer klart. Så med ett glas champagne skred jag till verket och jag är ganska nöjd. Vi får väl se vad jag tycker när jag ska prata om det på måndag men det tar vi då. Allt blir lite trevligare med lite champagne.

Det var ju inte riktigt planerat att det skulle bli just den drycken idag, jag hade tänkt mig en småputtrig kväll med öl och ett par dry martini men det var något i mig som kände längtan till den flaskan som legat i kylen sen i nyår. Så nu blir det minsann ingen dry martini. Inte i kväll i alla fall. I morgon ska jag åka iväg på kalas och då kan det ju hända att det blir något starkt när jag kommer hem efter körningen som tar mig tvärs över landet.

Men nu får ni ursäkta. Champagnen står här och jag vill ju inte att den ska bli avslagen. Dessutom har jag en hel hög med skivor att gå genom och soffan kallar lite i bakgrunden. Jag får ju inte ta ut mig idag när det är kalas och melodikryss i morgon. Det är viktiga saker som man inte ska ta lätt på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.