Lite fel

Det blir inte alltid som man tänkt sig. Här sitter jag när jag tänkte att jag skulle varit i säng för länge sedan. Med ett par smörgåsar så sitter jag och lyssnar på den storm som här i stan varit tämligen mild. I alla fall än så länge. Det ryktas visst att det ska bli blåsigt i morgon igen. Jag  hoppas att snön håller sig borta i alla fall. Jag ska ju fara iväg till Växjö för ett par dagars studier.

Dagen har försvunnit fort. Det som normalt är en ganska seg dag som är lång blev ganska snabbt avstökad. Vi är ju mitt uppe i arbetet med att leta praktikplatser. Vilket har gjort att när jag har fått en lugn stund så har jag smitit undan lite och ringt till företag. Jag gillar inte att tala i telefon men det är ju en del av jobbet så det är bara att tugga i sig. Det har varit förhållandevis lätt får jag nog säga även om jag väntar besked från några företag.

När det ringde så blev jag därför ganska glad för jag trodde det var ett av företagen som ringde mig. Det visade sig vara Sixt som känner mig ganska väl vid det här laget. När vi ska någonstans har det alltid varit stället vi hyr bil på och jag har ju gjort det några gånger under de här åren. Jag trodde han ringde för att bekräfta att jag skulle hämta bil hos dem i morgon klockan sju. Men han var på väg med bilen till skolan. Något som både var bra och ställde till det lite för mig.

Jag hade tänkt under förmiddagen att det hade nog varit ganska bra om jag hade hämtat bilen på eftermiddagen. Då kunde jag ge mig iväg så tidigt jag kände för det under morgonen sen. Men samtidigt hade jag tagit bilen till jobbet och då blev det hela lite bökigare. Jag brukar lämna min bil på parkeringen vid biluthyrningen så jag kan hoppa i den när jag kommer hem. Jag var inte så sugen på att gå ut till jobbet och hämta bilen på lördag när jag kommer tillbaka. Det slutade med att min yngre kollega körde med mig till parkeringen så jag kunde lämna min bil innan vi åkte tillbaka till jobbet och jag kunde köra hem.

Sen tänkte jag ju bara packa lite, äta och sova. Men så tänkte jag att det hade varit skönt med ett bad och en whiskey. Det blev så och jag låg där i godan ro och läste en bra stund innan jag kom på att jag kanske skulle bege mig mot sängen. Så det är i stort sett dit jag är på väg nu. Jag ska bara fixa några saker till först.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.